Beoordelingen van La Cubanita Zoetermeer

Recente recensies van La Cubanita Zoetermeer

4 sterren na 228 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit als altijd prima. Bezorger was vriendelijk en netjes op tijd. Wel een minpuntje: de bakjes waren niet netjes opgestapeld, en lagen op de zijkant in de tas. En omdat we de gehaktballetjes hadden besteld, zat alles onder de rode saus. Beetje jammer....

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en sterke service.!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker Maar helaas was sla van capaccio slap en niet vers Geen saus meegeleverd bij Tapasschotel

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het restaurant is eten ook altijd goed, nu tijdens corona hebben we al wat vaker laten bezorgen. Ook hierbij is het eten erg goed. Er was gisteren iets mis gegaan met onze bestelling(kan natuurlijk gebeuren) dit werd super snel opgelost. Top ga zo door! Wij zullen zeker weer eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Superrr lekkerrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten lekker. Omdat filiaal Delft dicht is, in Zoetermeer besteld en opgehaald. 2 warme tapas schotels en een aantal losse gerechten besteld. Helaas is door de warmte van de gerechten de plastic schalen en deksels kromgetrokken en de papieren tas gescheurd. Uiteindelijk kroketten en gehaktballetjes met saus uit de automatten kunnen soppen. Misschien iets beter over de verpakkingen nadenken.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten werd bezorgd alles lag door elkaar saus van de gehaktballetjes lag door heel de tas ... het eten was heel teleurstelling kip was droog zelfs de hond luste het niet ..brood was oud... varkenshaas was ook uitgedroogd en smakeloos niks was lekker echt weggegooid geld ....

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk we hebben er van genoten al wel we niet kunnen wachten om gewoon weer gezellig in jullie restaurant te eten zodra het weer mogelijk is! De bestelling was er ook supersnel!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was de ham met meloen erg weinig Een plakje ham twee kleine stukjes meloen Weinig voor de prijs Jammer Het eten was weer lekker

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Wel erg koud bezorgd. En er zat 1 bakje met saus in die wel leek uitgelikt. Zat 1 likje saus in

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zgn. Boxen zijn onder de maat. Bij aflevering lekte de tassen, waardoor de tegels voor de deur onder de olie kwamen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie mogelijkheid om thuis te laten bezorgen. Je krijgt het idee hoe het mogelijk is om het warm af te leveren. Nou dat is goed gelukt. Eten was top en zeer netjes en royaal afgeleverd. Echt een aanrader. We gaan het zeker nog eens doen. Dikke pluim 👍🏼

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de kip pasta salade zat geen kip Ham meloen weinig in het bakje

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Echter worstelen we iedere keer weer met de sausjes.!!! Zou super zijn als er volgende keer op de sausjes staat wat voor sausje het is! Dan hoeven we daar geen ruzie meer over te maken hahaha .!!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het een beetje tegenvallen. We kregen allebei 1 plakje stokbrood voor 2,50 en de porties van de hapjes waren ook (behalve de aardappeltjes en de kipsalade) erg klein. Het was allemaal wel lekker en smaakte goed. Voor 32 euro besteld en niet het idee dat we nou echt voldaan waren.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoon (12) zei: als ze vragen om feedback moet je vijf sterren geven. Bij deze 😄. Het was wederom heerlijk

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker Snelle bezorging TOP

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was hartstikke goed! De bestelling was niet geheel zoals uitgezocht, heeft een verwisseling plaatsgevonden met een portie Daarnaast was het al erg afgekoeld door de manier waarop het verpakt is Jammer! Wellicht de verpakking nog eens goed bekijken hier is winst te behalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren heel lekker 👍🏻

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, ik heb genoten jammer dat het niet gewoon in het restaurant kon door de maatregelen maar zo fijn dat het zo kan 😁

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Steverige tassen... 1 van de 3 tassen scheurde doordat hij te zwaar was! En dat is wel erg jammer als je voor €98,50 heb besteld. Tip 1 : volgende keer misschien folie eromheen doen want dat blijft het warmer. Tip 2 : op de sausjes schrijven bij welk gerecht het hoort.. nu is het een beetje gokken wat bij wat hoort

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Alles was goed, hamburgertjes waren alleen een beetje te ‘juicy’. Bezorging was wel echt heel erg snel en alles was nog lekker warm!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Zoals altijd.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere tapas gegeten. Besteld en op tijd bezorgd. Prima . Voor herhaling vatbaar

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Niet de authentieke Spaanse tapas maar wel erg lekker.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de kwaliteit minder. Gerookte zalm met brood was kleine stukjes brood en hard, en het dreef in de dressing. Carpaccio zit de kaas en saus vastgeplakt aan de folie. Dat is helaas elke keer.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat feestelijk, die tapas thuisbezorgd! Gaf toch een beetje het restaurantgevoel. Warme gerechten koelen thuis in het plastic wat snel af, hebben jullie daar nog tips voor?

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen graag bij jullie eten en hebben ook al meerdere keren laten bezorgen als we bij vrienden gaan eten etc en dit is altijd goed. Gisteravond was het ook lekker, jammer genoeg wel al iets afgekoeld maar dat nemen we voor lief. Alleen 2 van de 4 personen hebben de hele nacht op het toilet gezeten, het enige wat zij hebben gegeten tov de anderen waren de garnalenspiesjes en de varkenshaas.. Hopelijk is het de volgende keer een andere wending.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het enige wat ons beetje tegenviel was de hoeveelheid zout. Vaker besteld bij jullie, nog nooit zo zout geweest.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de tapas wat vlak van smaak

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Alles was warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een order geplaatst te hebben en een uur te hebben gewacht, is mijn order nooit aangekomen. Ondertussen was de zaak gesloten en is mijn order niet bezorgd noch afgebeld.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Droog vlees, droog en hard brood , zeeduivel dat meer korst was dan zeeduivel en heel onduidelijk welke sausjes bij welke gerechten hoorden. Dit gaan we nooit meer bestellen.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd bezorgd. De kwaliteit van het eten was goed. De tapas gerechten smaakte prima. Een volgende bestelling zal zeker volgen

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk Alles lekker vers gemaakt

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische service, leuke persoonlijke boodschap op de tas en heerlijk gegeten voor een goede prijs! Wij gaan vaker bestellen!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Precies zoals we gewend zijn als we bij jullie gaan eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, wat alleen jammer is is dat de honing-mosterdsaus doorgelopen was naar de zalm op toast en de kaaskroketjes. Misschien volgende keer de kip in zilverfolie doen zodat het niet doorloopt? Verder precies genoeg voor 2 personen als je een koude en warme tapasschaal neemt.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een gerecht was niet geleverd

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 x een box met warme tapas besteld. Genoeg keus. Precies op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Tapas goed warm gebleven. Hoeveelheid ruim voldoende. Alleen kipspiesjes en zeeduivel een beetje droog, de rest van de tapas heerlijk! We gaan zeker nog een keer bestellen!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boxen waren ingedeukt, saus uit verpakking gelekt, waarschijnlijk gevallen.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd heel snel bezorgd en was goed warm en heerlijk.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes ontvangen!!! Terwijl we met meerdere meiden op het zelfde adres hadden besteld. Het was weer heerlijk 🙏😍de bezorger was er eerder dan we hadden verwacht toppers zijn jullie ga zo door

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en persoonlijke boodschap op de tas. Heel leuk voor mijn verjaardag. Ook een vuurwerkkaars voor het toetje. Leuk! Leuk om zo thuis toch uit eten te zijn.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig lekker

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima levering op tijd. Goed warm en kwalitatief goed!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed op temperatuur! De bezorging was op zich goed! Duurde alleen een uur voor dat het er was. Daarvoor kregen wij een verwachte tijd. Hier schrokken wij van want de verwachte tijd was over TWEE uur! Hierdoor wilde wij eigenlijk de bestelling annuleren, maar wij kregen la cubanita niet te pakken. En nergens een email adres te vinden. Boven al het eten was top!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld en thuis laten bezorgen. Elke keer netjes op tijd en het eten is nog goed warm. Heel fijn om zo toch te genieten van het lekkere eten!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! En precies op afgesproken tijd geleverd. De warme gerechtjes waren niet heel warm meer maar dat is voor tapas niet zo'n probleem vind ik zelf.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het jammer dat de tapas koud waren terwijl wij een warme tapas box (3x) hadden besteld. Kwaliteit was verder wel goed. Het was voor ons de 1e keer dat we bij La cubinita hebben besteld. Viel dus een beetje tegen, helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en ook goed warm eten Echt een aanrader in deze tijd!!! Een dikke 10

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al het eten was heerlijk en vers Goede temperatuur Prettige vriendelijke bezorging

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en op tijd klaar

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaker! De zeeduivel stukjes waren niet goed. Teveel gefrituurd en je proefde geen vis . Jammer dit

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk om ons favo restaurant te proeven! Alles weer top!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend! Goed verzorgd en op temperatuur. Als alternatief voor een etentje is het uitstekend. Maar.... het liefst eten wij onze tapas bij La Cubanita in het restaurant. Dat is natuurlijk veel gezelliger! Hopelijk kan het spoedig weer.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld ! Fijn dat de sausjes gelabeld waren

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de capacho erg weinig op het bord Eten smaakte weer lekker

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de gerechten prima. Alles goed warm, heerlijke smaak. Vriendelijke bezorger precies op tijd. Voor herhaling vatbaar!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!! Fantastisch dat jullie bezorgen.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd prima alleen vandaag toch wel 2 minpunten! in de warme tapasschaal zaten de gehaktballetjes die gewoon koud waren terwijl de rest warm was. Best lastig om deze op te warmen in een klushuis zonder magnetron. Wat nog slordiger was dat is dat ik in de tapas-box chorizokroketjes had besteld en los kaaskroketjes voor iemand die vegetarisch is. Jammer dan dat dit omgeruild is. Hierdoor zat de vegetariër in chorizo te happen (de kroketjes waren wel heel erg lekker).

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. En op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de carpaccio zat de saus en de kaas aan het aluminiumfolie geplakt. En ik vond het brood miniem het waren 2 stukken. Voor de rest was het prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Echt een aanrader.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakken waren schuin gehouden dus halve portie champignons zaten in de tas ipv in de bak. Gerechten waren lekker maar waren iets warmer nog lekkerder geweest. Kleine tip: zet evt op de bakjes saus wat het is en waar het bij hoort. Verder goed gegeten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik heb besteld bij jullie en ik kan zeggen: het smaakt absoluut naar meer. Het eten kwam op tijd en was super lekker! Dus ik zeg; keep up the good work

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, werd keurig op tijd bezorgd en het was netjes verpakt zodat het nog warm was bij aankomst

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer ouderwets heerlijk. Kan niet wachten tot jullie weer open gaan

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat alles van de warme gerechten door elkaar lag en los in de tas. Brood van de zalm met toost was oud en vies! Veder was het redelijk alleen voor de prijs verwacht je wel iets meer . Zou niet meer online bestellen wacht wel tot jullie ooit weer is open mogen . De bezorger was erg vriendelijk daar in tegen en netjes optijd !

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gehaktballetjes en hamburgers waren lauw. Twee stukjes brood voor €2,50 is belachelijk. Rest was ok. Bezorging meer dan een uur.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top! Lekker, precies op tijd bezorgd, goed warm nog en netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de meest uitgedroogde oude mais die ik ooit voorgeschoteld heb gekregen. De kip was droog en leek oud. De garnalen en de taart waren OK.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, erg veel en verder keurig op tijd. Top !

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger niet gaar, champignons niet te eten. Eerste en laatste keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en goed warm. Was heerlijk zo als we gewend zijn als we uiteten zijn. Alleen het brood zou wel iets meer mogen zijn voor het bedrag wat je ervoor betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer gehaald. Wat een heerlijke gerechten. Super verzorgd.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, goed te doen om thuis alles klaar te maken.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meloen was niet rijp, brood keihard en te weinig voor de prijs. Voor ons nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk zoals altijd. Maar deze keer een lage beoordeling om drie redenen: Sommige onderdelen waren lauw (o.a. zoete aardappelfriet, kipkluifjes, spareribs), brood behoorlijk hard geroosterd en 2 van de vijf schotels hadden losse deksels waardoor thuis bleek dat saus en deel van eten los in de zak zat.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na regelmatig bij jullie erg goed gegeten te hebben, hebben we bij jullie eten besteld. Het viel ontzettend tegen. De zoete aardappelfrietjes waren zwart. De kipspiesjes waren zo taai dat ze niet te eten waren. De sausjes zaten in bakjes en we hebben echt even moeten puzzelen welk bakje waar bij hoorde. De meloen was zo onrijp, dat deze nog hard was. Eigenlijk hebben we alleen genoten van de zalm op toast, de carpaccio en de spareribs. Helaas bestellen we op deze manier niet nog eens.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig lekker

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was goed; bijna net zo als in het restaurant. De hoeveelheid vond ik wat weinig: duidelijk minder dan in het restaurant, daardoor was het maar net genoeg.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het meeste eten was lekker, alleen de carpaccio viel echt ontzettend tegen! Er staat ‘met pestosaus’, maar die was echt nergens te bekennen.. er was 1 klein streepje saus, maar lang niet genoeg om dit als zodanig te verkopen.. echt heel jammer, want daar hadden we juist zo’n zin in

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het brood was echt erg weinig en was zo ontzettend hard, dat was echt niet lekker. Ook de zoete aardappelfriet was zo onwijs weinig, dat je daar €3,50 voor moet betalen is echt heel erg veel geld. Verder was het vlees heel lekker en de bezorger erg vriendelijk!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn tevreden over hoe het afhalen was geregeld. Alles netjes ingepakt en op tijd klaar. Wij zijn niet tevreden over de kwaliteit van het eten : wij zijn alledrie vannacht niet lekker geworden ( buikklachten, misselijk etc.) . Geen idee welke gerecht er niet goed was, maar het kan niet anders of er was iets niet in orde. In ieder geval waren de mozzarellaspiesjes echt niet lekker, mozzarella smaakte oud en tomaten waren slap.Kippasta salade bevatte nauwelijks kip. Echt jammer, want we zijn altijd erg te spreken over la cubanita.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer La Cubanita laten bezorgen en prettig verrast, heerlijk gegeten en zelfs op drukke vrijdagavond keurig op tijd!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vond de varkenshaas erg droog en weinig met 2 stukjes. De ham op de meloen was ook niet veel 2 stukjes ham voor 5 stukjes meloen dit kan beter. De hamburgers waren ook erg bleek van kleur en zagen er niet echt lekker uit dit klopt ook niet met de plaatjes die we gezien hadden. De sate was ook erg droog en zat weinig smaak aan. De zoete aardappels waren helaas allemaal slap en niet krokant meer misschien deze in een papieren zak doen volgende keer. De andere gerechten waren wel lekker en smakelijk.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat weinig smaak aan,was niet echt warm,vlees was droog.bij de gehaktballetjes zat heel weinig tomatensaus.Had 4 schotels besteld en bij 2 schotels zaten maar 4 balletjes gehakt en bij die andere 2 waren het er 5....alleen de kaas krokketjes waren heerlijk.de bezorging was daarin tegen top!!precies op tijd!!! En heel netjes en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaak bij jullie op het adres van onszelf. Waren nu bij ons schoonmoeder. Maar de knoflook olie van de gamba’s was helemaal gelekt in de doos en in de tas. Tas was ook helemaal doordrenkt van de olie. En helaas ook niet de hele bestelling was wat we hebben besteld. Een gerecht was er niet en was een ander gerecht voor in de plaats wat we niet hadden besteld. De maiskolfjes waren zonder boter. Jammer. Want wij zijn echt super enthousiast altijd over jullie. ...! Bezorg tijd was wel heel goed en op tijd. Eten was verder heerlijk.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Heerlijk gegeten

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Toen we het kwamen ophalen waren ze het aan het inpakken, dus alles was nog lekker warm en vers toen we thuiskwamen. Er stond een handgeschreven boodschap op 1 van de tasjes. Leuk en persoonlijk. Het eten was heerlijk.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! En snel bezorgd ook.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig netjes op tijd bezorgd.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kon het direct meenemen, goed geregeld en was erg lekker!! (Snapten alleen niet waar welke saus voor was haha)

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om wat te vieren hadden we vanavond tapas besteld, en laten bezorgen. Het eten was snel bezorgd ! En nog heerlijk warm. Kwaliteit was goed! Wij gaan zeker vaker bestellen :)

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoete aardappel patat was verbrand , hamburgers koud , jammer wij dacht iets leuks te doen voor onze jubileum dag maar helaas pakte het niet goed uit ! Normaal ben ik echt fan van la cubanita

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar de warme hapjes waren niet echt warm meer. Voor de rest alles prima gegaan

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

- Bezorging te laat (wat in gebeuren bij drukte: werd je via de mail wel goed van op de hoogte gehouden) - 1 warme tapas portie van 4 was open gegaan onderweg grote kans dat eten weer terug was gestopt in de bak want rest van de bestelling zat onder etensresten - sausjes waren open en zaten door elkaar gemend in een plastic zakje (dus niet kunnen gebruiken/eten) - portie waren zeer klein voor de prijs die je betaald (2 kipsate stokjes of nog geen 15 patatjes) - gebeld over problemen met bezorging, mail ontvangen dat bij volgende bestelling fles wijn gratis wordt geleverd. Aangegeven dit geen passende compensatie te vinden maar hier nooit meer wat van terug gehoord - dit alles maakt dat ik niet nogmaals zou bestellen en t andere ook zal afraden

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur gewacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super! We hadden een mega grote bestelling en alles klopte! Gebeurd niet vaak. Gauw weer hier bedtellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Kunnen we lekker met zijn tweeen uit eten thuis. Heerlijk!!!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Wij blijven lekker bij jullie bestellen! Zet nog even door in deze tijd en dan zit jullie restaurant straks weer lekker vol! Top gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke afhaal. Twee warme en een koude schotel. Eigen stokbrood hadden we nog. Genoeg voor 5. Was weer smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten zeker herhaling vatbaar. Een tip de sausjes labelen zo dat je weet wat waar bij hoort Wel jammer dat jullie niet in Moerkapelle bezorgen

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Brood was keihard. . Kon je iemand mee neerslaan. Carpaccio is 3.50 ... erg duur en dan krijg je voor die 3.50 een mini carpaccio met bijna niks erop ... sorry geen aanrader..

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld, heerlijk gegeten. Het werd netjes op tijd bezorgd, echt leuk!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, alleen jammer dat de warme en koude producten bij elkaar in 1 zak(tas) zaten. Daardoor waren de mozzarella bolletjes half gesmolten

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig netjes op tijd. De dane die onze bestelling kwam bezorgen,was super belufd en attent. Eten was ook meer dan genoeg! Voor herhaling vatbaar.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Jammer dat je geen nachos kan bestellen. Verder heerlijk.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet warm , verder was het netjes verzorgd en ruimschoots op tijd

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere tapas, bij afhalen wellicht een idee om het zo te verpakken dat of thuis makkelijk nog even opgewarmd kan worden ofdat de warmte behouden blijft in de verpakking. Want het is wel fijn als het nog lekker warm is. Maar dit is een tip, want dectapas zelf waren lekker.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk genoten,bezorgd op afgesproken tijd en het eten was dik in orde!Bezorging ook dik in orde.Aanraden?Zeker wel!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tapas smaakte net zoals in het restaurant zelf! Mijn bestelling was niet volledig, maar werd snel nageleverd. Goede service.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heel erg lekker, gaan zeker nog eens bestellen

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en warm bezorgd. Tip: namen zetten op de sausjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en heel erg vriendelijk/goed geholpen. Bedankt! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima alternatief zo in corona tijd. Wij bestellen de volgende keer weer.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heel erg koud. Slecht gemaakt, keiharde kip. En de boxen waren minimaal gevuld. Zelfs de plaatjes op de site bevatten per tapas meer in het bakje dan wat er nu in 1 bakje zat.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een warme en een koude tapasbox besteld. Het smaakte heerlijk, maar de gerechten klopten niet met de keuzes die waren gemaakt. Geen toast met zalm maar kip/pastasalade en maïskolven. Volgende keer graag even overleggen als een gerecht niet beschikbaar is.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste meneer/mevrouw, Gisteravond (30/10) hebben wij eten besteld bij jullie vestiging in Zoetermeer, wij zijn dit bij jullie komen afhalen om 18.30 op naam van Van Weelde. Wij bestelde bij jullie omdat wij, normaal gesproken, erg tevreden zijn over jullie service. Dit zowel als wij in het restaurant eten en als wij het eten komen afhalen. Helaas was dit deze keer niet het geval. Het eten was erg koud en de porties waren kleiner dan wij normaal gesproken gewend zijn. Ook stond het eten al klaar toen wij om half 7 aan kwamen in het restaurant aankwamen, misschien heeft dit er iets mee maken. Nogmaals, wij zijn normaal gesproken erg te spreken over jullie service en hoopte hier vanavond weer van te kunnen genieten. Wij balen hier erg van. Vriendelijke groet, Laura van Weelde

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk dat je nu per gerecht 3,50 betaald plus 2,50 verzendkosten en 0,25 cent aan “ transactiekosten “ je zou denken dat je in deze tijden waarin we ons nu bevinden het een klant/gast aantrekkelijker maakt om bij jullie te bestellen maar dit was helaas 1 x en nooit meer.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vanavond bij La Cubanita Zoetermeer besteld voor onze 25e trouwdag en mijn dochters 22e verjaardag. Wij zijn super tevreden!! Keurig op tijd ons eten gekregen. Alles goed warm! Vriendelijke bezorger. Wij hebben heerlijk gegeten. Heel erg blij mee en wij bestellen zeker nog eens (of natuurlijk lekker daar eten als het weer mag!)

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd 25min eerder dan de afgesproken tijd bezorgd. Het eten was al flink afgekoeld en de saus was open gegaan in de tas. Smaak van het eten was wel goed. Met een bezorging op de afgesproken tijd en beter verpakken van het eten (warmte vasthouden) zou het top zijn, nu enigzins teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, bezorging was een half uur te laat, maakte wel oprechte excuses voor de vertraging.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al het eten was koud. De champignons lagen door de hele tas, waardoor alles vies en vet was, kregen wel nieuwe champignons. Sauzen hadden ook allemaal gelekt waardoor alles onder zat.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service snelle bezorging en het belangrijkste het eten was top echt een aanrader

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets verkeerd bezorgd, even gebeld en het werd meteen in orde gemaakt!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt prima, warme gerechten waren wel snel afgekoeld maar smaak was prima. Gaan zeker vaker bestellen

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben blij dat t bezorgd kan worden, maar het is nogal wel teleurgesteld, wat ik een warme eten kreeg. T is helemaal niet lekker. T is wel nogal verschil toen ik bij restaurant was gegeten. T is niet verse vlees, maar t lijkt erop dat t kant en klaar gehakt en hamburger. Kip smaakte ook heel anders dan bij restaurant. Ik baal het wel nogal. Koude eten smaakt wel goed, gelukkig maar.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat jullie nu ook bezorgen. Erg lekker gegeten.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ongelofelijk lekker en flinke porties Stond op tijd klaar om afgehaald te worden.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere tapas afgehaald. Restaurant bij je thuis. Netjes verpakt en net zo smakelijk als in het restaurant.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn om te kunnen afhalen! Heel blij mee. We hebben een fijne avond gehad en hebben op 1,5 meter heerlijk genoten van la cubinita in het park!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service. De afhaal was dicht op dinsdag, was foutje op de website. Ik had gebeld en deze werd direct opengezet voor de bestelling. Daarna opgehaald en heerlijk gegeten.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas na een eerste super ervaring, gisteren echter een mindere ervaring. We misten veel van onze bestelling, na tel contact ... konden we weer terug om het op te halen en helaas bleek de bestelling toen nog niet compleet te zijn. Weer gebeld... niet meer gehaald. Maar het was zeer teleurstellend

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten kom snel langs om uit eten te gaan liefs petra en ton Hus-Oosterheem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker! Het koelt wel echt gauw af maar dat is denk niet anders met afhalen/bezorgen. Jammer dat er geen saus bij de gerechten zit, voor ons wel echt een gemis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling bleek bij verkeerde vestiging tetecht gekomen te zijn. Binnen zeer korte tijd perfect geregeld door Cubanita Zoetermeer . Top. Eten ook prima.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk om op deze manier te vieren dat we 5 jaar getrouwd zijn. Smaakte allemaal prima.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gehaald in Zoetermeer en wij wonen in Capelle aan den IJssel. Goed verpakt, goeie prijs kwaliteit verhouding en het belangrijkste het was heerlijk!!!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn championnen lagen door de hele tas heen en ik vond t ook niet heel warm meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten op zich was goed warm en heerlijk. Helaas zijn we wel allebei ziek geworden (vermoedelijk de kip, aangezien dit het enige is dat we die dag hetzelfde gegeten hebben).

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verpakt en goed verzorgd

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een gemis na een lange tijd niet bij jullie kunnen eten Hebben we het gelukkig naar huis gehaald, wat was het heerlijk we hebben zitten smullen bedankt

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Dank u!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuk om een keer uit te proberen, maar als je kiest voor zelf ophalen, is het eten toch wel aan de lauwe kant bij thuiskomst. De spare ribs heb ik een foto van gemaakt, daar zat bijna geen vlees aan en de kaaskroketjes moet je eigenlijk meteen kunnen bedienen, want deze worden slap. Hopelijk tot gauw in het restaurant, because i love tapas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm en alles was heerlijk en krokant! Genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, en netjes optijd. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Alleen de spareribs waren niet goed gaar. Ook was het eten niet heel warm waardoor het niet op zijn beste smaakte. Toch wel genoten ervan.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zeeduivel stukjes waren zo ver doorgefrituurd dat er niks meer van over bleef de cappacio was zo weinig dat het in 1 hap op is alles was lauw de aardappeltjes waren doordrenkt van vet sparibs was de saus op gegooit en uitgedroogd Heb 97.50 betaald voor te weinig en zeer slechte kwaliteit eten. De service daar in tegen was top de maïs was vergeten en die is nog door iemand op de fiets na geleverd en toen ik belde voor de tijd die ik zelf verkeerd had aangedrukt werd ik zeer vriendelijk geholpen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere tapas box en snelle bezorging!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk om toch te kunnen genieten van het lekkere eten van La Cubanita in deze tijd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Perfect eten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorg service bij mijn Moeder op Moederdag. Ga zo door. Bezorgen is top in deze tijd. Blij dat jullie nu in Zoetermeer bezorgen. Eten is fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige bestelling was binnen het half uur bezorgd en erg smaakvol waardoor ik het nog een keer had besteld. Helaas duurde het dit keer 1 uur en 50 minuten het was flauw en het brood en de aardappeltjes waren verbrand. Erg zonde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapa's werden 3 kwartier later bezorgd dan afgesproken en waren niet warm. De hamburgers waren zelfs nog half rauw. Tempex bakjes houden de producten misschien wat langer warm, nu was alles na 5 minuten al volledig afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg druk en er ging wat mis met de online bestellingen waardoor er vertraging op liep.. des ondanks super geholpen en heerlijk gegeten.. inzet van het personeel verdiend een dikke 10 om dat ze een in deze drukke en veranderde tijden toch het voor elkaar wisten te krijgen.. zowel de keuken als de bediening hadden een inzet van 200% Toppers zijnnhet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange bezorgtijden. Driekwart van de bestelling vergeten (kan gebeuren en werd snel nabezorgd). Eten was erg lauw. Hamburgers waren rauw. Weer gebeld, medewerkster gaf aan dat dit zo altijd was. Toen wij vertelde dat wij al jaren bij het restaurant komen en dit nog nooit hebben gehad ook niet bij andere filialen zij zei dat zij er ook eet en dat ze altijd zo rauw zijn en dat je het gewoon kan eten (beetje bijdehand). Na een kleine discussie wel nieuwe bezorgd. Wij hebben de afgelopen weken in Gouda en Voorburg afgehaald en hier was het top. Helaas...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed,vond het alleen de eerste keer beter en lekkerder. Bij alledrie lag het stokbrood door de tapenade heen,de aiolï was kwa hoeveelheid minder als de eerste keer bezorgen/afhalen en er was 1 gerecht verkeerd gegaan maar ja......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam 45 minuten later dan afgesproken. We kregen geen mailtje of telefoontje dat het langer zou duren. Ik heb zelf geprobeerd te bellen maar er werd niet opgenomen. Toen het eten aankwam was het eten koud. De hamburgertjes waren niet helemaal gaar en de gehaktballetjes waren aangebrand. De volgende dag hebben mijn partner en ik beide last gehad van onze buik. Jammer want dit zijn we niet gewend van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes bezorgd. Top gauw weer bestellen!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten waren in de eerste plaats niet warm. Verder was het het volgens de afspraak 3 soorten croquetten besteld in 3 verschillend schotels. Maar 2 geleverd. 3e aangevuld met honing kip ipv garnalen croquetten. De prijs kwaliteits- verhouding is helemaal beneden peil. In het restaurant eet je voor nog geen 20 euro en hier kost een schamel portie 12.50. 1e x besteld maar helemaal niet bevallen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten koud tot lauw en het eten kwam een half uur later. Dat was jammer. We gaan dus liever bij jullie life eten volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijwel alles was koud, de bezorging had ik om 20:15 aangevraagd, wanege de bedtijd van onze zoon. Maar om 19:55 was het er al.. doe dan geen tijd keuzes geven. En de hamburgers die wij 2x hadden besteld waren nog helemaal rauw. Ik weet dat ze altijd iets rauw zijn, maar dit was gewoon hele roze ik merkte het omdat ik hem amper doorgesneden kreeg. Ik heb hier direct over gebeld om 20:05 en ingesproken, maar geen reactie van jullie kant.. voor ons geen 2e keer. Beter weer als het restaurant open is, want jullie eten is altijd erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, de warme gerechten waren wat lauw en de toast onder de zalm was taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte was de bezorging verlaat, hetgeen kan gebeuren. De aardige bezorger bood hier zijn excuses voor aan. De kaas in de kaaskroketjes was helaas door afkoeling weer wat ingedikt waardoor het minder lekker is dan in het restaurant zelf. Twee van de 4 hamburgers hadden een raar smaakjes, alsof ze niet goed meer waren. de rest smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas waren helemaal afgekoeld en niet lekker meer om zo te eten. De bezorging was later dan de afgesproken tijd. Dit kan gebeuren en is niet heel erg, maar zorg er dan wel voor dat je goede warme spullen meeneemt. Voor mij en mijn moeder was dit een teleurstelling en we zullen dan ook niet meer bestellen. Jammer, want we eten altijd graag bij la cubanita.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deel was omgevallen. Alle bakjes zaten onder het saus. Ondanks dit smaakte alles prima.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk zoals gewoonlijk. En precies op tijd bezorgd echt top. . Hoop volgende keer wel weer gezellig in jullie restaurant

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het brood is erg weinig wat je krijgt! Één stukje was nog redelijk maar het tweede stukje was echt heel erg klein.. zonde.. Ook zaten de kippenkluifjes door de tomatensaus van de gehaktballetjes. Kaaskroketjes waren erg lekker en bezorging erg snel.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd. Wij hadden er persoonlijk wel iets meer van verwacht. Vond de kwaliteit van het eten niet heel geweldig. Beetje taai, lauw en smakeloos. Bovendien waren het echt kleine, afgemeten porties. Nee ik zou het niet gauw nog eens doen, bezorgen. Laat ons maar weer lekker in het restaurant eten. ;)

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service, veel lekkere sausjes erbij en vriendelijk personeel en met afhalen snel klaar!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt top! Hoop dat jullie blijven bezorgen!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op orde. Eten was goed warm, en was heerlijk. Bezorger kwam netjes contactloos afleveren. Top service!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker, net zoals in het restaurant, en ook precies op tijd bezorgd! Klein verbeterpuntje; Helaas was het eten al erg afgekoeld, maar even een minuutje in de magnetron en we konden smullen.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd. Sommige porties mogen wel iets groter en het was niet heel warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De warme schalen hadden iets warmer mogen zijn maar snap dat dat lastig is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super! Eten was heerlijk, behalve de ham op de meloen (te vet en te dik). Smaken verschillen ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo snel mogelijk bezorgen kon pas over 1 uur. Daarna werd de bestelling 45 min te laat bezorgd. Alles was koud! Het brood was keiharde toast. De zoete aardappel friet waren 6 frietjes en ijskoud. Vis was een meel hap. Eigenlijk waren alleen de gehaktballetjes en kaas kroketten naar wens maar ijskoud!. Oh en de kaas maar daar kan ook weinig mee mis zijn.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we van jullie gewend zijn, was het ook dit keer weer superlekker. En keurig op tijd klaar. We missen wel de gezelligheid van het restaurant in deze nare coronatijd, hopelijk kunnen we daar ook snel weer van genieten. Maar tot die tijd is dit een prima alternatief!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker vooral het verse brood ,het eten kon warmer en jammer dat de carpaccio niet in de koude gerechten box zit, en waar zijn de olijfjes :'(

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en bezorging goed! Vindt wel de prijs wat aan de hoge kant!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 3 warme schalen,1 koude schaal,brood met aioli en carpaccio besteld, de warme schalen waren al nagenoeg koud,erg jammer. Gehaktballetjes in tomatensaus, hadden totaal geen saus,en waren erg droog. Kip in honingmosterdsaus daar zat ook helemaal geen saus bij.Het viel ons behoorlijk tegen, aangezien wij toch voor een bedrag van 60.- euro eten hadden besteld, hadden wij er toch meer van verwacht. Snap dat het lastig is om kwaliteit te waarborgen,zoals men in het restaurant gewend is,alleen het had zeker beter kunnen zijn dan wat het nu was. Voor ons jammer genoeg 1x en nooit meer, zonde van het geld,terwijl wij toch regelmatig tapas kwamen eten in het restaurant.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel jammer genoeg erg tegen. De aardappels waren verbrand en 2,50 vragen voor 2 stukjes brood is echt te veel. Contactloos bezorging was prima, maar ik zou niet het eten van meerdere adressen in 1 doos stoppen, want dan wordt t te snel koud bij t eruit halen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging veel te laat Eten bijna koud

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Leuk dat persoonlijke bericht op het tasje. Bestelling had iets sneller bezorgd mogen worden, positief was wel dat jullie een uur gezegd hadden en het er met 50 minuten was.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op tijd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, maar de ham van de ham met meloen was niet zo lekker als eerdere keren. De opties van de koude gerechten was beperkt, daar had wat meer tussen mogen staan. De zalm met toast was superlekker, de warme kip was ook lekker. Gewoon lekker lekker lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij lekker gegeten zeg ! 17.15 besteld en 17.45 waren ze er met heerlijke warme tapas ! Echt helemaal top !

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk. warme eten mag iets warmer, maar snappen wel dat het snel afkoelt. en voortaan iets meer honingmosterdsaus bij de kip, hij is nu vaak droog. verder perfect zoals altijd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit matig. Patatas bravas besteld maar de helft was zoete aardappel en de andere helft was te lang doorgebakken/ gefrituurd. 1 van de schotels was tijdens transport gekanteld dus alles lag door elkaar. Helaas niet echt een succes

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechtjes die warm moesten zijn waren koud, ontbrak een gerechtje (4 keer gebeld, voicemail ingesproken maar geen reactie) en er zat een haar of touwtje in mijn eten. Een enorme teleurstelling terwijl we altijd graag in het restaurant komen eten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, smaak was goed.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant. En super netjes ingepakt. Geweldig hoe jullie dit op poten hebben gezet! Zet hem op kanjers in deze moeilijke tijd.